Deskripsi:

Diserahkan oleh ASIRI - Lirik : Hayang Kawin win win win hayang kawin Geus teu tahan mang tauntaun bubujangan Hayang Kawin win win win hayang kawin Geus teu kuat beurang peuting duh ngajablay Era ku tatangga eujeung babaturan Loba nu nyeletuk cenah kuring bujan galapuk Isin ku pa RT isin ku pa RW Sering ngalelewe cenah teu payu ka awewe Hayang Kawin win win win Hayang kawin euy.. Ema.. Bapa.. Cing pangneangkeun jodo Kuring embung boga titel jomblo Ema.. Bapa.. sok pangmilihkeun calon Asal ulah urut ucing garong Keun bae randa ema Randa bengsrat anyar pegat ema Komo parawan ema So pasti paten Masih disegel masih disegel gel.. gel.. gel.. gel..